Zelfstudie is iets voor mensen die veel weten, veel kunnen en die alleen een duwtje in de rug nodig hebben om op gang te komen.  Dat duwtje geef ik. Vroemm!! Daar gaat u.

U krijgt toegang tot de cursus van uw keuze na aanmelding en betaling. Daarna kunt u het helemaal zelf. Er zijn opdrachten, maar die hoeft u niet in te sturen. Uw eigen oog ziet scherp genoeg.

Het grote pluspunt van zelfstudie: u bepaalt zelf wat, hoe en wanneer u aan de slag gaat en niemand anders oordeelt over uw werk dan u.

 


Vastgelopen?

Bent u bezig een boek te schrijven en zit u vast? Au! Vastlopen doet pijn. Weet ik zelf, als die ene vraag komt: “Is het nou nog niet af?”

Als u uw boek wilt afmaken, maar u  zit helaas vast, dan is mijn digitale cursus mischien een idee. In Gewoon doorgaan  trek ik u uit de modder die ik zelf al te goed ken.

Gewoon doorgaan is een cursus van zeven lessen waarin ik de grootste problemen van het vastlopen behandel en u vertel u hoe los moet komen. Als u hier twee artikelen heeft gelezen,  weet u al hoe ik ben. Praktisch. Gericht op resultaat. Het moet lukken, rechtsom of linksom. Zo is dat ook in deze cursus. Het is helemaal digitaal, dus u kunt fijn in de pyjama voor de computer blijven zitten.

Met  Gewoon doorgaan krijgt u weer greep op het boek waar u ooit zo enthousiast aan begonnen bent.

Dan zit u straks te schrijven voordat u Honoloeloe kunt zeggen.

Is deze digitale cursus iets voor u?  Klik hier en ontdek het…


De Jaarcursus

Wanneer u met de Jaarcursus meedoet, krijgt u  gedurende een jaar elke week  van mij een email met soms een filmpje.  Er zit huiswerk bij, maar u hoeft dat niet op te sturen. U gaat zelf aan de slag. Want alleen zo komt uw boek af: door doen. En ik vertel ook, hoe het werkt met uitgevers en self publishing. Voorbeelden van onderwerpen:

  • Kan ik wel schrijven? (U bedoelt, ik heb koudwatervrees. Tuurlijk kunt u schrijven!)
  • Hoe begin ik? (Bij les 1)
  • Heb ik genoeg verhaal voor een boek? (Grote kans van wel. Anders kan er een tweede verhaal bij, of achtergrondinformatie of weer wat anders)
  • Hoe haal ik mijn herinneringen op? (Daar zijn slimme trucjes voor)

Een cursusmail krijgt u dus elke week op een vaste dag. Waarom? Nou, simpel. U weet dat die mail komt. Lekker, vastigheid.

Met deze cursus komt uw boek in een jaar af.

De cursus duurt een jaar. En na dat jaar? Dan heeft u een boek geschreven. U kunt het thuis op de plank leggen, u kunt het laten drukken of uitgeven zodat u het in boekwinkels tegenkomst. Uw eigen boek. Uw verhaal. Dat voelt goed. Het is eindelijk af.

Is dit misschien wat u zoekt? Klik hier en lees verder…