Samenwerken doen we samen. U en ik. De vraag begint bij u. Wilt u aan een boek beginnen en daarmee een goed begin maken? Of bent u al een poosje bezig en is het tijd om een paar flinke stappen vooruit te zetten?

Het werkt zo. U kiest een samenwerking en mailt me.  Dan gaan we telefoneren. We maken nader kennis, overleggen over doelen en maken een afspraak voor een eerste sessie.

Ik lees graag wat u schrijft. En daarover krijgt u ook tips: positief en constructief (ik kan zelf helemaal niet tegen negatieve opmerkingen) zodat u er wat mee kunt. We praten over uw werk. We werken samen.


Een goed begin (het halve werk)

U bent iemand die graag goed voorbereid aan iets begint. Dan weet u wat u moet doen om de zaak tot een succesvol einde te brengen. Begint u goed, dan is het halve werk al af.

Dus een boek schrijven, dat pakt u serieus aan. En ik ook. We nemen drie overlegsessies per telefoon (die werkt beter dan Skype) en tussendoor mailen we. In die sessies leert u zoveel, dat u erna meteen aan de slag kunt. Wat kunt u dan?

  • We hebben het fundament voor uw boek gelegd: wat komt er wel en wat komt er niet in
  • We hebben de volgorde van die onderwerpen bepaald, zodat het boek als het ware zichzelf vertelt
  • U  kunt overweg met een tijdpad en een werkschema
  • U heeft met mij schrijfoefeningen gedaan en dus kent u uw sterke punten en uw verbeterpunten

Meer weten? Klik en lees…


De sprong vooruit

Er zijn heel weinig mensen die zonder hulp een boek schrijven. Kijk maar eens in een voorwoord van een boek, daar staan de namen in van de mensen die bedankt worden.  Voor elk boek dat ik schrijf, heb ik ook namen die ik noem. En hier en daar staat mijn naam ook in een boek.

Dat voelt goed. Ik deel mijn kennis graag. Ook met u.

Wanneer u het knagende  gevoel heeft dat er iets beter kan, dan kunt u best nog een jaar doorgaan en verwachten dat het vanzelf in orde komt. Het kan. Al is het een risico. Wat nou als het dan nog niet lukt?

Of u vertelt over dat knagen tegen iemand die van u houdt en dan krijgt u knuffels en complimenten.

Ik geef geen knuffels. Ik geef schrijfadvies. Dan kunt u meteen een sprong vooruit maken met uw boek, zonder nog een jaar verder proberen. Wilt u dat? Klik en lees… 

 


 

 

 

intensief

Intensief en goed

U kunt natuurlijk hier en daar een cursus gaan volgen. Maar niet iedereen voelt zich op zijn of haar gemak in een groep. En praktisch gesproken, schiet het veel sneller op als u 1 op 1 met iemand werkt. Dat is coaching. U schrijft uw boek, ik denk mee en geef praktische adviezen. Hoe u begint. Wat u daarna doet.  Alles over uitgeven en drukken en verkopen.

Dan kunt u meteen van alles vragen, want elk interessant boek heeft eigen hobbels, anders is het geen interessant boek.

We werken maximaal een jaar samen. Dan moet het boek af zijn. Tenzij het leven er op de een of andere manier tussen komt, dan nemen we in overleg pauze. Klik hier en lees verder